Blog

Aká je cena za istotu?

Aký je vplyv inflácie na naše úspory? Aká je cena za istotu? Dopad inflácie na našu peňaženku si ukážeme v číslach v článku nižšie.

Z kancelárie do skutočného raja na zemi – Leteli sme na Seychely so SuperTrip

Pre nás to bola nezabudnuteľná dovolenka plná zážitkov s partiou skvelých ľudí a kolegov, ktorá bola sprevádzaná dobrodružnou cestovnou kanceláriou SuperTrip Travel.

Prečo podnikať s OVB Valentovičovcami? Vždy Ti budeme kryť chrbát

Rozmýšľate nad podnikaním vo finančnom sektore? Tu je niekoľko hlavných benefitov, ktoré vás možno presvedčia o tom pridať sa k nám, ak ste dosiaľ váhali.

V OVB sa musíš popasovať len s 2 vecami – STRACHOM a ODVAHOU. Konferencia s SSLD Gerdom Finkom

Celodenné konferencia priniesla zaujímavé podnety. Inšpiratívne myšlienky aj stretnutia. Naviedla nás správnym smerom pri nájdení nových cieľov v podnikaní pre OVB. Aké bolo stretnutie s SSLD Gerdom Finkom?

Vzdelávanie je pre nás prioritou

Mať jasnú víziu o napredovaní firmy nás dokáže ako tím skvele motivovať, a zároveň to vie ovplyvniť aj jej následný rast. Za jej výsledkami však stoja každodenné kroky, ktoré formujú budúcnosť, a preto je pre nás rozhodne prioritou vzdelávanie.

Kancelárie OVB Valentovičovci – Kde nás nájdete?

Spoločné priestory nás zbližujú. Spájajú nás nielen so zákazníkmi a kolegami, ale aj vzájomne medzi sebou.

Finančná gramotnosť podnikateľa

Viete si zrátať svoje zárobky, náklady a výdavky, a zároveň mať pod kontrolou všetky stránky podnikania? Ide o schopnosť porozumieť a efektívne využívať finančné zručnosti, a tak efektívne pracovať s peniazmi.

Slávnostný večer v Grand hoteli Starý Smokovec

Krásne šaty, elegantné smokingy a oslava pri príležitosti povýšenia Tibora Nagy na krajského riaditeľa. Aký bol slávnostný večer v Starom Smokovci a aké spomienky sme si odniesli?

Prekonávame svoje osobné limity – ČSOB MARATHON 2023

Investovanie v čase kríz

Postup k odkladu splátok úverov v dôsledku korona vírusu

Dôležitosť výdavkov domácností v aktuálnej situácii